Min baggrund

 

 

Jeg er uddannet som gestaltterapeut på KGI - Københavns Gestaltinstitut. Hvor jeg har gennemgået en fireårig,  uddannelse på 800 lektionerog 80 timers egenterapi og supervision.

 

De første to år af min uddannelse tog jeg på GI - Gestalt terapetisk Institut hvor Uddannelsen er akkrediteret af EAGT (European Association for Gestalt Therapy) og EAP (The European Association for Psychotherapy).

Jeg har de sidste mange år arbejdet med mennesker, undervisning og udvikling - i dag arbejder jeg heltids som privatpraktiserende psykoterapeut, coach og konsulent.

Jeg er oprindelig uddannet Cand. Merc i strategi og ledelse og har liniefag i pykologi. Siden har jeg gennemført en uddannelse som systemisk proceskonsulent og er certificeret coach. Jeg har i mange år arbejdet som proceskonsulent, coach og træner i stor dansk international virksomhed, hvor jeg har været projektleder og leder samt arbejdet med medarbejderudvikling i hele verden.

 

Det er vigtigt for mig at være skarp og à jour med min terapeutiske viden og kunnen, og jeg deltager derfor løbende i efteruddannelse,  supervision og egenterapi.

 

Privat er jeg gift og har en dreng og en 'deledatter'.

 

Min grundlæggende holdning i livet er at alle gør det bedste de kan. For mig er det, det mest grundlæggende at tro på for at det er muligt at støtte andre i deres udvikling.

 

 

 

 

Batterivej 1 • 6400 Sønderborg • +45 29 49 50 70

TC-Terapi